середу, 18 жовтня 2017 р.

Патріотична година «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ»

Пріоритетним  напрямком  діяльності міської  бібліотеки  для дорослих ім. В. Леонтовича  є національно-патріотичне виховання молоді. Тож і  10 жовтня з нагоди Дня захисника Вітчизни в бібліотеці відбулась патріотична година «За Україну, за її волю, за честь

і славу, за народ», куди завітали учні ЗОШ №7, щоб засвідчити свою повагу бійцям, що зі зброєю в руках захищають східний кордон України, лікарям, які рятують поранених, волонтерам.
Хвилюючою була розповідь  спеціаліста підрозділу по роботі з органами самоорганізації населення мікрорайону № 5, секретаря літоб’єднання ім. О.Донченка при редакції газети «Лубенщина», члена Національної спілки журналістів України Ніна Шерстюк, яка щиро переймається долями воїнів-учасників АТО, їх сімей, переселенців. Адже їм потрібна не лише матеріальна, а й психологічна підтримка.
Не з чуток знають, якою ціною відстоюється мир учасники бойових дій  Володимир Ставицький та Олексій Герасименко, які  розповіли  про жорстокі реалії війни на Сході України.
Приємним доповненням зустрічі став  пісенний дарунок  уечниці музичної школи Анастасії Білик (викладач Валентина Бабенко). Вихованиця школи № 1 Єлизавета Давиденко також прочитала  вірш патріотичної тематики.  Тож  зустріч нікого не залишила байдужим і минула в теплій, невимушенійатмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар