суботу, 11 лютого 2023 р.

Круглий стіл «Гендерні особливості спілкування»

 

     


9 лютого  у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В.Леонтовича  у форматі круглого столу бібліотечні працівники  спільно з бригадою соціально-психологічної підтримки БО «БФ посмішка ЮА» у складі Олени Комарової та Вікторії Соляник, головним юристом  місцевого  центру надання безоплатної правової допомоги Станіславом Третяком  дієво та інтерактивно  комунікували з 9-класниками Лубенської  спеціалізованої ЗШ №6  та їх педагогами-наставниками  Світланою Головко та Євгенією Мокренко на тему  гендерних особливостей спілкування.

 

Отож мова йшла про  стосунки в  парі, залицяння, адюзивні стосунки,  про насилля та його види, а ще про швидке реагування  та кримінальну відповідальність за вчинення неправомірних дій. 

Більш ширше вдалося розкрити і саме поняття «шлюб»,  тут активні старшокласники висловлювали  своє суб’єктивне бачення  розуміння сімейного союзу.

На відмінно молодь справилася із артзавданням психологині  Вікторії Соляник: працюючи командно, старшокласники презентували  вербально та графічно образи ідеальної сімейної пари, щасливої родини та супердівчини, якій притаманні  патріотизм та мужність, з огляду на сучасних безстрашних українок-захисниць.

 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар