четвер, 25 січня 2024 р.

Екскурсія школярів до бібліотеки

 

24 січня  Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича  зустрічала гостей – учнів 5, 6, 7 класів Снітинської гімназії, які у супроводі педагога-організатора Наталії Руденко, вчителя історії та географії Лідії Кулик  знайомилися з книгозбірнею та рядом бібліотечних послуг, які надає бібліотека користувачам. Екскурсію  молоді  провела завідуюча книгозбірні Світлана Голуб.  
Діти дізнались про історію бібліотеки, яка сягає корінням у далекий 1954 рік та почули про  нашого земляка, українського, громадського, політичного діяча, міністра земельних справ Української Держави, письменника, мецената з хутора Оріхівщина (нині с. Оріхівка Лубенської ОТГ)  Володимира Леонтовича, ім’я якого носить книгозбірня.  Тепер молодь знає як користуватися послугами абонементу та читального залу та як працювати з алфавітним  та систематичним каталогами  аби знайти потрібне друковане джерело.

Отож  бібліотечний урок засвоєно, а якщо  новим користувачам знадобиться допомога, то бібліотечні працівники нададуть її миттєво, бо завжди раді відвідувачам, які люблять читати, шанують книгу, підвищуючи свій інтелектуальний  рівень!

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар