вівторок, 23 жовтня 2018 р.

Творчий вечір"Коли берусь я за перо..."










      
1 жовтня в міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбувся творчий вечір поета, прозаїка, гумориста, художника, члена літоб’єднання ім. Олеся Донченка, лауреата премії ім. Василя Симоненка  Анатолія  Устименка, приурочений його  70-річчю.
На святковий захід зібралося чимало гостей. Серед них керуючий справами виконкому Маргарита Комарова, секретар міської ради Олександр Карпець,  літератори, друзі та прихильники таланту письменника. Свої привітання ювіляру висловили начальник управління культури і мистецтв Юрій Литовченко,  голова літоб’єднання ім. Олеся Донченка, головний редактор газети «Лубенщина» Олександр Міщенко, методист  професійного ліцею Валентина Гіренко та колишній заступник директора з виховної роботи Антоніна Головньова , яка свого часу працювала з Анатолієм Устименком в даному закладі, науковий працівник краєзнавчого музею Тамара Дяченко, поет, просвітянин  Олександр Печора, талановите подружжя поет Андрій Дальній та художниця Алла Демура, дружина письменника та інші.
В свою чергу  Анатолій Устименко заряджав присутніх  веселим і гострим римованим словом, даруючи позитивні емоції та гарний настрій. Звертала на себе увагу також і виставка  портретів та карикатур автора.
Вітала своїм виступом ювіляра викладач музичної школи Інна Тимощук.
Твори поета читали студенти медичного училища Антон Ситник, Ангеліна Качарміна, учениця спеціалізованої школи №6 Катерина Шишка та учні ЗОШ№2.

Немає коментарів:

Дописати коментар