четвер, 31 серпня 2023 р.

Естет-дегустація «Історія успіху мадемуазель Коко Шанель»

 




17 серпня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулася естет-дегустація «Історія успіху мадемуазель Коко Шанель», присвячена 140-річчю від дня народження відомої кутюр’є. Постать жінки, що змінила світ моди XIX XX століть, додавши в неї жіночі штани, полотняні костюми, спідниці-олівці, сукні  без талії «Шемізьє»,блузи у вигляді матроски, а ще маленьку чорну сукню, кладч на  ланцюжку, парфуми «Шанель №5» зацікавила користувачів книгозбірні настільки, що вони долучилися до флешмобу «Підтримай епоху Коко: прийди  на захід в капелюшку  та перлах».


Поціновувачам  стилю мадемуазель Коко було розсекречено історію  народження, виховання,  кар’єри, особистого життя, рис характеру Габрієль Шанель, що стали мотиваційними чинниками у  становленні її як творчої особистості.

 Переглянули відеоролики  життєпису кутюрє, епізоди фільму «Коко до Шанель» з Одрі Тоту, поговорили про кохання, якому модельєрка віддавалася сповна, про моду та стиль Шанель, що були і залишаються в тренді, не оминули і  головних правил життя: ніколи в собі не сумніватися, не опускати рук, сміливо експериментувати, пам’ятати, що парфуми – це теж одяг, а одяг – це практичність та елегантність.  А завершили естет-дегустацію фото на згадку у капелюшках та перлах. 

 

 

 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар