середу, 18 жовтня 2017 р.

Літературно-ігровий коктель «Часу не гаєм – книжку читаєм».

 14 червня на гостину до міської бібліотеки для дорослих ім. В.Леонтовича завітали діти  оздоровчого літнього табору, що працює при школі №1. Працівники бібліотеки раді вітати любителя книг бідь-якого віку. Для юних відвідувачів  був організований та проведений літературно-ігровий коктейль «Часу не гаєм – книжку читаєм».
 Учні  мандрували літературними стежками, адже бібліотека, як чарівна країна, створена письменниками та поетами, завжди чекає на них. Захід розпочали казкові герої Баба Яга та Кощій Безсмертний ( Тетяна Мисник та Артем  Бондаренко працівники міського будинку культури ), адже казка – це дитинство людства і його мудрість.
        До участі в заході була запрошена  письменниця, секретар літературного об’єднання ім.О.Донченка, член Полтавської спілки літераторів Ніна Шерстюк, яка у своєму творчому доробку має прозові та поетичні твори для дітей та дорослих. Для наймолодших читачів в її творчій скарбниці є вірші, пісні, загадки, скоромовки, колискові.
        Діти  активно брали участь в ерудит -лото «Впізнай казку за малюнком», літературній казковій вікторині та  розгадуванні загадок. Жваво та емоційно пограли в гру «Так чи ні». Енергійно пройшов конкурс «Хто швидше», де учасники були розділені на п’ять  команд, кожній даний конверт з розрізаною на декілька частин ілюстрацією до казки. Потрібно було скласти картинку, назвати з якої казки та її головних героїв.
          

Немає коментарів:

Дописати коментар