понеділок, 23 липня 2018 р.

Бібліопікнік "Веселися, грай та книжки читай"

13 червня в міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбувся бібліопікнік "Веселися, грай та книжки читай". На це дійство завітали діти з оздоровчого літнього табору "Сонечко", що діє при школі №1.
Цього дня  школярі мали можливість познайомитись з народною аматорською ляльковою студією "Гостинець" районного будинку культури (керівник Тетяна Селюк). Повелительки ляльок-маріонеток (ляльки на нитках) продемонстрували цікаві лялькові мініатюри. В одній з мініатюр  - про Пірата діти були активними учасниками вистави, адже допомагали скласти карту скарбів і за використанням компасу знайшли місце скарбу. В дарунок від пірата отримали золоту монету. Колоритні лялькові персонажі та неперевершена майстерність учасників студії "Гостинець" не залишили нікого байдужим. До речі, така студія є єдиною в усій Полтавській області.
Своїми знаннями учні могли поділитися в інтелектуальній грі "Я знаю пять таких..." та у конкурсі на кращого знавця загадок "Треба книги нам читать, щоб загадки відгадать". Весело та активно пройшов художній конкурс, де потрібно було із завязаними очима намалювати сонечко і написати своє імя. Учасники конкурсу "Першовідкривач" відкривали нові планети та «заселяли» їх жителями.
Півтори години заходу промайнули швидко. Конкурси та спілкування з дітьми - це завжди весело та цікаво, адже кожна дитина є особливою, неповторною.




Немає коментарів:

Дописати коментар