понеділок, 23 липня 2018 р.

Презентація книги учасника АТО Андрія Кириченка "Це наша правда!"

           19 липня в міській бібліотеці для дорослих ім.В.Леонтовича відбулась презентація книги члена Національної спілки письменників України Андрія Кириченка  «Це наша правда!».
Автор книги народився 1978 року в селі Велика Круча на Пирятинщині. Закінчивши Сумський військовий інститут артилерії, проходив службу в 72-ій окремій механізованій бригаді. З 2014 по 2018 рік брав  участь в АТО. Проживає в місті Біла Церква.
Будучи військовим, Андрій Кириченко має романтичну душу, про що свідчать його поетичні рядки та найбільше йому болить реальність. Твори його вражають глибиною емоційної напруги, силою духовних і моральних випробовувань, людяністю, великим патріотизмом, пронизані роздумами про життя, турботою за майбутнє, закликом «до останніх слів любити Україну».
На захід завітали учасники АТО, письменники, представники громадськості. Затамувавши подих, слухали присутні вірші в авторському виконанні, розповідь про тих, кого не повернути, буденне життя захисників України  у бойових умовах.
Зі словами подяки  автору виступили волонтер Костянтин Перекопний та  спеціаліст підрозділу по роботі з органами самоорганізації населення мікрорайону № 5, секретар літоб’єднання ім. О.Донченка при редакції газети «Лубенщина», член  Національної спілки журналістів України Ніна Шерстюк, яка щиро переймається долями воїнів-учасників АТО та  їх сімей, переселенців. Збірку  своїх творів поетеса презентувала Андрію Кириченку.
Пісенне вітання прозвучало від Віки Панченко (музичний керівник Віра Федченко).
Провела захід провідний бібліотекар Людмила Спесивцева.
На згадку в багатьох учасників нашої зустрічі залишилися книги Андрія Кириченка з його автографом.

         











 


Немає коментарів:

Дописати коментар