четвер, 19 вересня 2019 р.

Урок до Дня знань "Ти в моїм серці,Україно"

Другого вересня незвично пройшов  перший урок в новому навчальному році для учнів 9-А ЗОШ №1(класний керівник Ірина Марчак), що мав назву «Ти в моїм серці, Україна». Адже це був не шкільний клас, а затишний зал міської бібліотеки для дорослих ім.В.Леонтовича.



Захоплююче, змістовно та цікаво провела  його бібліотекар 1-ї категорії Юлія Давиденко, спочатку ознайомивши з даною книгозбірнею, потім провівши екскурс по незвичайних бібліотеках світу. Адже, дивна річ! Незважаючи на наявність інтернету в кожному будинку і десятки мільйонів електронних книг, що продаються в світі щорічно, люди не перестали ходити в бібліотеку. Причому, для всіх поціновувачів паперової книги будуються  все нові і нові бібліотечні будівлі, які є справжніми шедеврами архітектури та зачаровують своєю оригінальністю та красою.
Також був перегляд відео «10 маловідомих мальовничих куточків України» з інтелектуальною грою та цікавими фактами «Відкрий для себе Україну», який завершився відгадуванням кросворду «День Незалежності України».
А далі була чергова  цікавинка – складання тематичних фотопазлів «Рідне місто». Всі учні на завершення отримали міні подарунки, а фото на згадку було завершальним акордом незвичайного уроку. Хочеться вірити, що зернини, засіяні на цьому уроці проростуть новими читачами міської бібліотеки для дорослих ім.В.Леонтовича.

Немає коментарів:

Дописати коментар