вівторок, 18 лютого 2020 р.

Стрітенські зустрічі


       




13 лютого 2020 року в міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулися  Стрітенські  зустрічі членів літературного об’єднання ім. О. Донченка та шанувальників  художнього  слова, де ведучими були  голова літобєднання ім. О. Донченка  Олександр Міщенко та секретар цього об’єднання Ніна Шерстюк .
Літературне життя Лубенщини неможливе без спогадів про творчість письменника Володимира Малика , про що художнім словом наголосила член Національної спілки письменників України Ганна Кревська, зачитавши уривок із свого твору «Чорнобривці», що увійшов  до книги «Ситцеве щастя».
На літературному Стрітенні до слова долучилися  Ніна Третяк  та Лариса Назаренко, Валентина Харченко та Олександр Киян, Катерина Юрченко та Галина Каранда, Сергій Кравецький та Ніна Шерстюк, Алла Мойсіяка. Першими пробами пера поділилася учениця ЗШ №10 Евгенія Яценко.
Цього разу гостями заходу був колектив «Мальви» , який щедро дарував  яскраві українські пісні. Стрітенські зустрічі були доброю нагодою для зустрічі членів літературного об’єднання ім.О.Донченка.
Бажаючі мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою «Творче сузір’я» та переглянути фотопрезентації  членів літературного об’єднання
 ім. О. Донченка .

Немає коментарів:

Дописати коментар