неділю, 3 жовтня 2021 р.



                                                       



Зустрічайтечерговийвипуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Вересневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства. новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі.1 вересня на всій території України гостинно відкрили свої двері для клієнтів бюро правової допомоги. Наразі на Полтавщині працює 24 бюро правової допомоги. Про успіхи цих державнихправничих інституцій читайте у вересневому випуску видання.8 жовтня правники України відзначають своє професійне свято – День юриста З цієї нагоди в інтерв’ю з директором Полтавського юридичного інституту Ігорем Криницьким говоримо про затребуваність професії юриста в Україні, які юридичні професії будуть користуватися попитом у майбутньому, як працює навчальний закладах в умовах пандемії та особливості  підготовки юристів  та родзинки навчального закладу.У рубриці «Життя ОТГ»  читайте про  успіхи Карлівської громади. 

У рубриці «Думка спеціаліста» читайте  про правові аспекти питання вакцинації в України. Про це розповідають наші партнери – представники юридичного Департаменту Полтавської  обласної державної адміністрації.У рубриці «Новини від партнерів»  читайте про здобутки та  особливості роботи Київського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області.Як відбувалася  ярмарка соціальних послуг у Полтаві, яка її мета та роль фахівців системи БПД Полтавщини. Про це читайте у черговому випуску видання.

Про становлення себе як юриста, шлях до юридичної професії та життєві орієнтири розповідає очільниця Шишацькогобюро правової допомоги Вікторія Писарська у рубриці«Людина права».Найцікавіші роз’яснення правового характеру читайте  у  постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vThyhQ7S99m2Hhu-976xys-1g0KAO_C3P2ykqA41qbI_qBcSbYwAJ03ysujOgEmn7g4vxApbGl06UAG/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.p

 

Немає коментарів:

Дописати коментар