середу, 23 листопада 2022 р.

Лубенській міськрайонній громадській організації «Чорнобильці Лубенщини» 10 років

      


 22 листопада у Лубенській  міській бібліотеці  для дорослих ім. В.Леонтовича відбулися урочистості з нагоди 10-ї річниці з дня створення Лубенської  міськрайонної громадської організації «Чорнобильці Лубенщини». Дружньо та згуртовано   ліквідатори підбивали підсумки роботи організації, яка  за 10-ти річчя свого існування має серйозні здобутки та напрацювання, вшанувавши на початку зустрічі пам’ять усіх ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС  та загиблих у російсько-українській війні.

     До присутніх звернувся міський голова Олександр Грицаєнко, подякувавши  ліквідаторам  за розвиток чорнобильського руху на Лубенщині,  вміння триматися разом, побажавши здоровя та перемоги  над  тепер уже  видимою загрозою- російським вторгненням.  З нагоди ювілейної дати міський голова вручив голові організації Василеві Піцурі грамоту міськвиконкому.


      У свою чергу очільник ГО «Чорнобильці Лубенщини» Василь Піцура  відзначив  громадську активність  побратимів-чорнобильців, що є мотивуючою   для нього, як голови об’єднання.

Низка добрих слів на адресу  ліквідаторів пролунала з вуст керуючого справами виконавчого комітету Лубенської міської ради Юлії Білокінь.

  А от спогадами про тісну співпрацю з організацією поділився  голова   ради ветеранів Лубенської ОТГ Олексій Пивовар, потиснувши міцно руку та вручивши грамоти  ліквідаторам Василеві Піцурі та Івану Лисенку.






    

Окрім привітань та побажань чорнобильці мали  нагоду почути від очільника управління соціального захисту населення виконкому Лубенської міської ради Віктора Щербака, начальника сервісного центру Лубенського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України  Надії Прудиус роз’яснення щодо законодавчих нововведень у питаннях призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, що наразі з 1 грудня поточного року  контролюватимуться Пенсійним фондом України.







       Змістовним доповненням  до святкових урочистостей стала презентація слайдсвітлин, підготовлена бібліотечними працівниками, тож присутні пригадали приємні миттєвості діяльності організації та громадської активності кожного ліквідатора.  Книгозбірня щиро бажає многая літа ГО «Чорнобильці Лубенщини», а усім ліквідаторам – міцного здоров’я, миру та перемоги!

         

Немає коментарів:

Дописати коментар