середу, 18 січня 2023 р.

Віртуальна подорож «Латвія – бурштиновий край»

 




17 січня  у Лубенській  міській бібліотеці для дорослих ім. В.Леонтовича  відбулася цікава віртуальна подорож країною бурштину – Латвією, що проходить у рамках бібліотечного проєкту «Мандрівка без кордонів».

 Користувачі книгозбірні,  а це неабиякі  любителі цікавих вояжів, із захопленням слухали бібліотекаря Юлію Давиденко та наукового  співробітника  Лубенського краєзнавчого музею ім. Г.Стеллецького  Тетяну Сафронову,  якій подорожі імпонують з дитинства, а прищепила любов до поїздок її улюблена вчителька  Аврора Фролова, яка і сьогодні,  не дивлячись на  поважний вік, має закордонний паспорт і  по завершенню війни  налаштована на  подальші  мандрівки.

 Тож не просто переглянули незабутні світлини столиці Латвії - Риги, а й віртуально побували в музеях, пройшлися  ризькими вуличками, умовно відвідали найбільше   місто-курорт Юрмалу, послухали латвійських пісень та переглянули відеоролик  світлин, зроблених пані Тетяною під час культурного вояжу, а  ще  скуштували  бутербродів з ризькими шпротами.  

Від вдячних користувачів книгозбірні  спікерці Тетяні Сафроновій  пролунали не лише  гучні аплодисменти, а й вірші поета, публіциста, члена Асоціації українських письменників  Олександра Сопронюка.








        

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар