понеділок, 23 жовтня 2023 р.



Нещодавно у Лубенській міській бібліотеці  для дорослих імені Володимира Леонтовича   відбулася віртуальна подорож Прагою. Вояж проходив у рамках бібліотечного проєкту «Мандрівка без кордонів». 

 Користувачі книгозбірні, любителі цікавих пригод, занурилися у архітектурні дива столиці Чехії, а провів їх вуличками  адміністративного центру Середньочеського краю - Прагою методист ДЮКСОТ «Валтекс» Микола Полонський.  Цікава розповідь, наповнена фотосвітлинами, відео та чудовою оповіддю не залишила подорожуючих байдужими. Тож із захопленням слухали про одне з найкрасивіших міст Центральної Європи, були вражені  величчю споруд у готичному стилі, барокко, захоплені красою Карлового мосту, Празького Граду, фортецею Вишеград, Староміською площею з Тинським храмом. Тепер  користувачі книгозбірні знають і про вузькі бруковані вулички Праги, і про затишні кав’ярні, і про найдоступніший вид міського трансорту – трамвай, і про  чеське пиво – один з головних напоїв країни.

  Отож наподорожувались  досхочу, обмінялися враженнями та задали низку запитань модератору Миколі Полонському, на які він  відповів залюбки.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар