середу, 10 квітня 2024 р.

Майстер-клас «Дивосвіт творчості та фантазії»

   Дитяча творчість завжди дивує. Їй властива відкритість та щирість. В ній кожен бачить частину себе та свого дитинства. Дитячі вироби нагадують нам, дорослим, що потрібно радіти елементарним речам, вчать цінувати і любити кожну мить життя. 

           Не дивлячись на тяжкий час, який переживає наша країна, діти мають жити в світі краси, гри, казки, музики, фантазії та творчості, а робота своїми руками виховує терпіння, бережливість, стимулює прагнення до творчого пошуку.

           10 квітня,  до  Лубенської міської бібліотеки для дорослих імені Володимира Леонтовича На майстер-клас «Дивосвіт творчості та фантазії» завітали учні 2-Б класу Першої гімназії імені Матвія Номиса разом із класним керівником Тетяною Мисник.  


            Для дітей Лубенський центр дитячої та юнацької творчості учнівської молоді на чолі із заступником директора з НВР Тетяною Алєксєєвою влаштували справжнє свято.

           Вихованці гуртка театральної студії «Прем’єра» разом із методистом та керівником Ольгою Петренко відкрили для малечі чудовий світ казки. Діти веселилися, танцювали разом із казковими персонажами.

А далі керівник гуртка «Паперопластика» Ірина Педоряка провела майстер-клас  по виготовленню багатопланової пасхальної листівки. Творчу атмосферу відчули не лише діти, а й дорослі. Тетяна Алєксєєва,  керівники гуртків Наталія Ковп та Ісус Чорній допомагали учням  проявити творчість та фантазію. Творімо красу життя своїми руками!




                 





Немає коментарів:

Дописати коментар