четвер, 27 січня 2022 р.

Година милосердя "Зігріймо серце добротою"

               24 січня у книгозбірні філія №1Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича відбулася година милосердя  «Зігріймо серце добротою». Гості  книгозбірні – учні ЗОШ№10,  дізналися про добро у всіх його проявах та іпостасях, дослідивши етимологію цього поняття через призму лексикографічних джерел, цитати відомих особистостей,  народні приказки та прислів’я. Разом з настоятелем храму Успіння Пресвятої Богородиці УГЦ отцем  Василем Улішаком з’ясували духовне значення поняття «доброта», а з  волонтеркою, координатором численних благодійних акцій, викладачем польської мови, дружиною отця Василя пані Надією провели низку тренінгів-квестів на тему доброти та небайдужості.

                         
У  читальному залі діє книжкова виставка «Світло добра і любові», що стала для молоді   ще одним  етапом заохоченням до читання книг, творення добрих справ, яких ніколи не буває забагато.



        Бурхливі емоції, посмішки  на обличчях молоді по закінченню заходу - прямий доказом того, що добрим справам на Лубенщині 

     

Немає коментарів:

Дописати коментар