понеділок, 13 червня 2022 р.

Бібліомікс «Літо на книжкових островах»



           9 червня до Лубенської міської бібліотеки для дорослих ім. В. Леонтовича завітала малеча. Другокласники Лубенської ЗШ№1 під пильною опікою класного керівника Світлани Петраш знайомилися з книгозбірнею, і хоч бібліотека для дорослих, дітлахам тут було цікаво, адже після розповіді-путівника про книгозбірню від бібліотекаря Юлії Давиденко, на школярів чекала зустріч з письменницею Ларисою Назаренко, яка пише про дітей та для дітей.

Тож віршовані казки про «Перемогу», «Пташку-бджолоїдку», про «Лінь» стали гарною настановою малечі берегти природу, а ще не лінуватися, бути наполегливими та старанними. Більш змістовніше про творчість Лариси Назаренко можна було дізнатись і з книжкової виставки «Веселковий світ», яка діяла у залі.Познайомилися школярі і з художником –дизайнером Олегом Панченком, вихідцем з Лубен, наразі гостем нашого міста, та дізнались як ілюструються книги, що таке обкладинка, форзац, анотація друкованого джерела.А от виступи народної аматорської лялькової студії «Гостинець» (керівник Тетяна Селюк): коротенькі лялькові мініатюри про Вовка та Лисичку, Бабу Ягу змушували і затамовувати подих, і посміхатись, аплодуючи.

 Отож відгадавши усі загадки, обдарувавши гостей книгозбірні квітами, сфотографувавшись та отримавши маленькі заохочувальні призи, малеча після літніх канікул пообіцяла завітати до книгозбірні знову.

А ми бажаємо юним відвідувачам гарного відпочинку, безтурботного дитинства під мирним н
ебом, яке обов
язково настане. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

 






 









Немає коментарів:

Дописати коментар