неділю, 10 вересня 2023 р.

Презентовано книгу психологині Тетяни Пономарьової-Бабенко «Ти+Я= ГАРМОНІЯ»

 

     


  7 вересня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича було презентовано книгу психологині Тетяни Пономарьової-Бабенко «Ти+Я= ГАРМОНІЯ». Послухати психологічні поради, задати низку запитань фахівцю психологічних знань та врешті решт більше дізнатись про гармонійні стосунки у парі було багато охочих: студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, молоді пари, користувачі книгозбірні, пересічні лубенці різного віку – усі вони дієво комунікували, ділилися власним досвідом та брали до уваги практичні поради психолога.

          Отож книга, презентована Тетяною Пономарьовою-Бабенко, написана за 180 днів та видана до 9-ї річниці її подружнього життя. Ознайомившись з інформаційним джерелом, ви навчитесь поважати себе, як особистість, говорити правду одне одному, як це не важко, уникати конфліктів та знаходити компроміси у стосунках. Є тут і партнерські вправи, а ще тренінги для двох, якими варто скористатись. Особливий розділ «Зрада» також зацікавить читача.

         Сьогодні ж з психологинею користувачі вибудовували фундамент відносин, де у пріоритеті стали взаєморозуміння, відповідальність, повага, табу інтимних стосунків на початкових етапах зустрічей та багато іншого. А ще послухали авторський вірш про кохання, продекламований активним користувачем книгозбірні Ісусом Чорнієм.



         Тетяна Пономарьова-Бабенко хоче бачити українські пари щасливими, бо це запорука здорового суспільства. Тож переконані, що презентована книга допоможе закоханим вибудувати найгармонійніші стосунки!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар