четвер, 23 листопада 2023 р.

 


Користувач книгозбірні став переможцем обласного конкурсу молодих літераторів

 Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича взяла участь у обласному конкурсі  молодих літераторів Полтавщини «Собори душ своїх бережіть»,  ініційованому Полтавською обласною  бібліотекою для юнацтва імені Олеся Гончара за підтримки  Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації, що проводиться  серед користувачів книгозбірень.

Бібліотеку  у творчому змаганні «Моя країна – Україна: а що для тебе ці слова?» представив її активний користувач Данііл Кіріченко, учень 10 класу ОЗ «Засульський ліцей ЛМР», педадагог-наставник Даніїла - учитель української мови та літератури Наталія Колісніченко.  


Серед  31  молодого літератора Данііл  успішно продемонстрував творчі здібності,  літературну майстерність, креатив, ставши пререможцем у номінації «Поезія». Юнака нагороджено дипломом І ступеня Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації та заохочувальним подарунком.  Тож  усі разом радіємо перемозі Данііла та  щиро бажаємо підкорення нових літературних олімпів! 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар