понеділок, 25 грудня 2023 р.

Творча зустріч з літераторкою Ларисою Назаренко


19 грудня у Лубенській міській бібліотеці відбулася творча зустріч з літераторкою Ларисою Назаренко з нагоди її ювілейного дня народження. Лариса Назаренко – член Полтавської спілки літераторів, лауреат премій імені О. Донченка, призер багатьох творчих конкурсів, авторка поетичних збірок «Обличчям до Всесвіту» та «Стежками бабиного літа»,  її твори видавалися в колективних збірках та друкувалися в багатьох періодичних виданнях України

.

Вона автор збірок віршів для дітей «Віночок», «Казкова планета», «Веселковий світ» та збірок казок «Таємниці маленького Сніговичка» і «Калейдоскоп казок». Її  мелодійні, поетичні твори стали прекрасними піснями. Один із тих, хто створив мелодію до віршів – Петро Карпенко, батько ювілярки. Останнім часом у  творчому доробку є і переклади літературних творів. Лариса Назаренко має  ще й неабиякий талант до малювання.

З вітальним словом на зустрічі виступили директор Публічної бібліотеки ім. В. Малика Валентина Сьомак, передавши вітання від Управління культури та мистецтв і вручивши грамоту ювілярці, завідуюча міської бібліотеки для дорослих ім. В. Леонтовича Світлана Голуб.


Щирі вітання пролунали  із вуст завуча гімназії ім. В. Малика (Лубенська ЗШ№4) Наталії Кеди, де працює вчителем початкових класів Лариса Назаренко.

Певно, найтеплішими для ювілярки стали привітання від дітей: сина Олександра та доньки Тетяни.

До слова вітань приєдналися колеги по перу: голова Лубенського літобєднання ім. О. Донченка Олександр Міщенко, Борис Кононенко та Андрій Осацький, Андрій Дальній та Лариса Галич, Сергій Кравецький та Олександр Киян.


Чудові ліричні твори Лариси Назаренко представили увазі присутніх Даря Борилюк та Ісус Чорній. Аня Дячук та Святослав Сирота, вихованці театрального гуртка «Прем’єра» Лубенського ЦДЮТ (керівник Ольга Петренко) представили міні-виставу за казкою Лариси Назаренко «Таємниці маленького Сніговичка».

А от учениця Лариси Назаренко Оксанка Баклай від щирого серця продекламувала вірш про вчителя, вразивши публіку креативом, а класного керівника - майстерністю виконання, за що отримала від ювілярки схвальне "12".

Гарним музичним доповненням творчої зустрічі стало виконання пісень на слова Лариси Назаренко дуетом Тетяни та Володимира Матяш. 










Немає коментарів:

Дописати коментар