понеділок, 26 грудня 2016 р.

Вечір-діалог "Сучасний патріотизм: мода чи життєва необхідність"

17 жовтня   в бібліотеці відбувся вечір-діалог «Сучасний патріотизм: мода чи життєва необхідність» з студентами  фінансово-економічного коледжу ПДАА. Гостями заходу були  подружжя Костянтин та Світлана Перекопні, патріотично налаштовані лубенці.
Пріоритетним  напрямком  діяльності міської  бібліотеки  для дорослих ім. В. Леонтовича  є національно-патріотичне виховання молоді. Cаме тому у її стінах постійно проводяться відповідні тематичні заходи на кшталт останнього.
Його учасницею стала і Світлана Перекопна разом з чоловіком, яка  не з чуток знає, якою ціною відстоюється мир, адже вона - санінструктор, учасниця бойових дій у АТО. Під час зустрічі жінка розповіла про жорстокі реалії війни на Сході України, поділилася пережитим.
Наблизити перемогу, допомогти захисникам стараються й ті, хто знаходяться  не на передовій,- це волонтери. Вони стали мирними воїнами і надійними  помічниками в захисті Батьківщини, а їхня діяльність – зразком самовідданості та патріотизму. Серед них і Костянтин Перекопний, який на зустрічі розповів про величезну  роботу  волонтерів.
         Приємним доповненням зустрічі став  пісенний дарунок  учниці музичної школи Віки Панченко  ( викладач Віра Федченко), яка виконала пісню «Не твоя війна» гурту «Океан Ельзи». Учениця школи № 2 Надія Симоненко  також прочитала  вірш патріотично

ї тематики.

Немає коментарів:

Дописати коментар