середу, 30 травня 2018 р.

Музичний калейдоскоп "Життя у пісню перелив"

25 квітня в міській бібліотеці для дорослих ім.В.Леонтовичавідбулась зустріч  із Заслуженим працівником культури України, лауреатом премії імені Володимира Малика, Міжнародного відкритого Рейтингу популярності та якості "Золота фортуна", Всеукраїнського фестивалю мистецтв "Червона калина", керівником і засновником Лубенського самодіяльного народного хору "Родослав", самодіяльним композитором, знаним посульським піснедаром Олександром Житинським.
Олександр Житинський познайомив присутніх із сторінками своєї біографії та творчості, розповів про хор, якому віддає всі знання,вміння і сили. Недарма ж пісні "Родослава" лунали в багатьох куточках України та за її межами,радуючи слухачів, адже "Що краще є від простих слів, коли вони із серця ллються!".
Про співпрацю з композитором тепло говорив поет-пісняр Олександр Печора, твори на слова якого, є в репертуарі хору. А далі полинула українська пісня – задушевна, щемлива, горда і дзвінка...
Радували своїм співом самодіяльний народний хор "Родослав", учасники творчого колективу "Мальви", солісти хору Галина Белімова, Раїса Макієнко, Станіслав Книш та інші. Акомпонували на баяні Олександр Житинський та Володимир Котюх. Гуморески у виконанні Лідії Дзини додали всім гарного настрою.
Присутні на зустрічі користувачі бібліотеки та всі бажаючі отримали масу задоволення, позитивні емоції та насолодилися пісенними дарунками "Родославу" Працівники бібліотеки подякували за свято пісні  та вручили запашний коровай незмінному керівникові хору Олександру Житинському.
Підготували і провели захід завідуюча бібліотекою Світлана Голуб  та провідний бібліотекар Катерина Гречана.





Немає коментарів:

Дописати коментар