середу, 30 травня 2018 р.

Творча зустріч з поетом Андрієм Дальнім

28 квітня в міській бібліотеці для дорослих ім.В.Леонтовича відбулася зустріч з поетом, присвячена його «золотому» ювілею. Цього дня до затишної зали зібрались колеги по перу Андрія Дальнього, його близькі, знайомі і просто любителі поетичного слова.  Андрій Дальній  - член Лубенського літературного об’єднання імені Олеся Донченка, автор семи  збірок .
Про творчість поета говорив член Національної спілки письменників України, голова літоб’єднання ім.О.Донченка, редактор газети «Лубенщина»  Олександр Міщенко,
З повагою і теплотою говорили про ювіляра представники Лубенського професійного ліцею : заступник директора з виховної роботи Валентина Соловей та методист ліцею Валентина Гиренко.
Щемливо-трепетним був і виступ-вітання вчительки поета Лідії Бови. Було про що сказати старшому товаришу по перу Володимиру Васильєву, секретарю літобєднання Ніні Шерстюк, поетам Василю Філіпенку та Олександру Кияну, Любові Лазірській.
На слова Андрія Дальнього композитор-аматор Василь Шуляк написав пісню, яку мали змогу прослухати присутні.
Дружина Андрія Дальнього, художниця Алла Демура прочитала вірш Миколи Шияна та побажала ювіляру творчого натхнення. А всі присутні мали змогу переглянути  міні-виставку картин художниці.
Ювіляр емоційно читав свої вірші , які викликали у слухачів хвилю приємнх почуттів та позитивних емоцій. Спонукали до роздумів його філософські твори та тішили слух ліричні вірші.
Приємними були і музичні вітання від учня  професійного ліцею  Максима Курила  та учениці музичної школи Дарї Галети ( викладач Любов Речкалова). А учениця ЗОШ №1 Марина Калюжна та учениця професійного ліцею Валентина Бондаренко  прочитали вірші поета.
Хочеться побажати Андрію Дальньому, щоб і надалі, кажучи словами із його вірша: «Цветок – мечту, взяв трепетно рукою, вы срывали на щастье людям и себе» та нових поетичних збірок.
До ювілею поета в бібліотеці оформлено книжково-ілюстративну виставку «Чарівний світ поезії».
Підготували і провели захід провідний бібліотекар Людмила Спесивцева та бібліотекар 2-ої категорії Юлія Давиденко.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар