вівторок, 22 лютого 2022 р.

Онлайн-зустріч з письменником Андрієм Мероником

 


  22 лютого працівники книгозбірні  в режимі онлайн  долучилися до авторської  зустрічі з письменником Андрієм Мероником, організованої Харківською державною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка, яку  днями, як і Лубенську міську бібліотеку для дорослих  ім. В. Леонтовича  відвідав молодий літератор.

 Предметом онлайн-полілогу стали  подаровані книгозбірням книги – «69 невдалих побачень» та «Золотий Грааль». Андрій, задовольнивши потребу слухачів, трішки розповів про себе. Він родом з міста Борщів, Тернопільської  області,  навчався в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, національному університеті «Києво-Могилянська академія».

За фахом  математик-кібернетик,  писати почав для душі. Себе Андрій називає «письменником по приколу». Його твори є в мережі Інтернет. Одна з його книг про криптовалюту, інша – про  знайомства онлайн «69 невдалих побачень» написано за місяць  хвороби: «Міряв температуру і писав».

           Книгозбірня дякує колегам з Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г.Короленка, письменнику Андрію Меронику за змістовну інформаційну колаборацію та запрошує користувачів бібліотеки до прочитання книг.

 

 






    

       

 

Немає коментарів:

Дописати коментар