вівторок, 28 лютого 2023 р.

Мінна безпека:правила, які має знати кожен

 


27 лютого у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича у рамках проєкту «Захищені старостати: створення  пунктів безпеки в старостинських округах Лубенської громади», реалізованого ГО «Твій світ»,  керманичем якої є Олександр Чепур, відбувся інформаційний інвент  з мінно-вибухової безпеки.

Наразі 10-класники Лубенської ЗШ №10 дізналися від Олександра Чепура про проєкт, що успішно набрав обертів на теренах Лубенської територіальної громади,  а потім лекційно та наочно збагатилися корисною інформацією щодо ряду заходів з  мінної безпеки  від начальника інженерної служби Лубенського ДФТГ, учасника бойових дій, ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС,  учителя-методиста Петра Химича.

Отож  алгоритм дій  у разі виявлення вибухонебезпечних предметів  відпрацьовано на відмінно.   Побачили десятикласники наочно і  різні види   вибухових пристроїв, учбових, а ще дізнались що таке «розтяжка» та як   убезпечитися від наслідків замінування деокупованої відкритої місцевості,  квартир  чи будинків. Корисним інформ-релізом для молоді  стали буклети «Мінна безпека: правила, які має знати кожен», подаровані старшокласникам ГО «Твій світ». Доповнила захід книжкова виставка «Без паніки», оформлена у книгозбірні.

 








 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар