четвер, 17 жовтня 2024 р.

 

Виставка з актуальних проблем  «Життя на продаж»

     В Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 18  жовтня, оформлена виставка «Життя на продаж».

середа, 16 жовтня 2024 р.

 

Всесвітній день Хліба

Як тепло пахне хліб!

Любов’ю трударів, і радістю земною.

І сонцем, що всміхалося весною,

І щастям наших неповторних діб.

Духмяно пахне хліб.

                               Платон Воронько

неділя, 13 жовтня 2024 р.


 
 
Вдячні нашим незмінним шанувальникам книгозбірні  за чергові дарунки – цікаві книги сучасних українських та зарубіжних авторів.

 

  В  рамках україно –швейцарського проекту « Діємо для здоров’я»  філія № 1 міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича отримала від  Благодійного фонду «Бібліотечна країна» чудовий дарунок – комплект спортивного обладнання


Історична година із Сергієм Швецовим

«Україна – Швеція. Погляд крізь століття»

   10 жовтня активні користувачі Лубенської міської бібліотеки імені Володимира Леонтовича зібралися на історичну годину із Сергієм Швецовим «Україна – Швеція. Погляд крізь століття».

вівторок, 8 жовтня 2024 р.


Виставка-діалог

«Нація з глибоким патріотизмом – непереможна»

1 жовтня – Покрова Пресвятої Богородиці (за новоюліанським календарем), День захисників і захисниць, День Українського козацтва, День ветерана, День молитви за всіх полеглих за свободу і державність України.

Днями Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича відзначила 70-річний ювілей.З нагоди цієї дати фонд книгозбірні поповнився новою якісною літературою українських і зарубіжних авторів, отриманою від депутатів Лубенської міської ради восьмого скликання. Колектив бібліотеки щиро вдячний  за чудовий книжковий дарунок і запрошує читачів ознайомитися з  цікавими  літературними новинками. 

 

Виставка-портрет

«Майстер карбованого слова»

(до 120-річчя від дня народження поета Миколи Бажана)

  


Напередодні 120-річчя від дня народження українського поета, критика, перекладача, публіциста, державного та громадського діяча Миколи Бажана в Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича оформлено виставку-портрет «Майстер карбованого слова».

понеділок, 7 жовтня 2024 р.


Бібліотечний бенефіс «Цей дивосвіт – бібліотека»

«Цей дивосвіт – бібліотека» - під такою назвою 3 жовтня  в затишній читальній залі  Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича зібрала з нагоди свого 70-річчя на бібліотечний бенефіс активних користувачів, колег, друзів, поважних гостей.



   Подаровані книги різної тематики чекають свого читача у Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича.