понеділок, 15 травня 2017 р.

Інформаційна година "Гомеопатія: правда і міфи"




25 січня в міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбувся захід «Гомеопатія : за і проти». Під час зустрічі молодь збагачувала свої знання в галузі профілактики та лікування захворювань, а також отримала необхідну інформацію про гомеопатичні препарати.
Історичну довідку про гомеопатію, доповнену мультимедійною презентацією та про шляхи її розвитку грунтовно підготувала бібліотекар Юлія Давиденко.
Лікар-гомеопат, лікар терапевт 1 категорії, старший лікар денного стаціонару Олександр Адаменко докладно ознайомив із методом лікування гомеопатичними препаратами, наголосивши на тому, що сучасна гомеопатія – це безпечне та ефективне в комплексі лікування багатьох захворювань, а також відповів на питання аудиторії, провівши міні консультації.

Директор ПраТ «Національна Гомеопатична спілка» Олена Тригуб розповіла про роботу лубенського відділення, що має державну реєстрацію і знаходиться за адресою вул. Грушевського,19.
А про якість препаратів, які за ефективністю не поступаються імпортним аналогам, але значно дешевші, говорила Тетяна Гребінник, начальник відділу збереження якості цього відділення.
Тож  студенти медичного училища та усі присутні на заході мали змогу докладніше ознайомитися із гомеопатією – одним із методів лікування, заснованому на застосуванні ліків природного походження в надмалих дозах, почерпнувши для себе багато корисних та цікавих фактів.



Немає коментарів:

Дописати коментар