четвер, 16 березня 2023 р.

Презентація книги письменниці Людмили Охріменко «Оскар»

 


Мегаемоційно та  інтригуюче було 15 березня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича на презентації книги української письменниці Людмили Охріменко «Оскар». Роман, який визнано найкращим  твором 2021 року на воєнну тематику за версією міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», зібрав  повний аншлаг.

 Наразі до презентації долучились студенти Луганського національного університету ім. Т. Шевченка на чолі з ректоркою ВУЗУ Оленою Караман, головою вченої ради Віталієм Курилом, викладацьким складом.

Письменниця Людмила Охріменко кримчанка, що мешкає в Харкові, розповіла трішки про себе, про творчу діяльність, яка  на сьогодні складає 6 книг, 3 з яких на воєнну тематику. Літераторка  займалася бізнесом, має стаж роботи у державних структурах, а ще є активною волонтеркою та оптимісткою по життю.

 Письменниця донесла загалу передісторію написання «Оскара», адже це роман на замовлення українського військовослужбовця, розвідника, що пройшов пекло полону. Її герой  - цілком реальна постать, «справжній син свого народу», який чітко усвідомлює, що росіяни «не мають Бога в душі, вони не люди, але цих ворогів і цих нелюдів можна перемогти».

 Отож активно комунікували на тему  творчісті та волонтерської діяльність літераторки, прототипу героя з позивним «Оскар», вояжів та презентацій книги містами України, адже Людмила Охріменко  побувала вже  у 120 книгозбірнях країни, а от поза форматом фотографувались та брали автографи у харизматичної письменниці. Наразі «Оскар» та інші 3 романи Людмили Охріменко чекають на активних  читачів у стінах книгозбірні, тож будьте в тренді, читайте якнайбільше!

 










 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар