понеділок, 15 травня 2023 р.

Книжкова виставка «Україна та Європа: прямуємо разом»

 


9 травня  - День Європи. Відзначення  цього  свята закріплено на законодавчому рівні –  указом  Президента України Володимира Зеленського. Відтепер День Європи ми відзначатимемо з державами Європейського Союзу, з метою зміцнення єдності  народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності  на Європейському континенті.

Україна – європейська держава, її пріоритетом цінностей є демократія,  свобода слова, мирне життя.  Відзначення свята пліч -о- пліч  з державами Європейського Союзу -  це крок у напрямку  євроінтеграційного  курсу, який наша держава чітко  обрала для себе ще у 2013 році: Революцією Гідності, продемонструвавши  бажання жити по-європейськи, без диктатури і примусу.

       Сьогодні українці виборюють територіальну цілісність країни, протистоять державі-терористу, віддають найцінніше – життя задля миру і спокою в країні, демократії, яку підтримує увесь цивілізований світ.

Книжкова виставка «Україна та Європа: прямуємо разом», представлена у книгозбірні, познайомить вас ближче з Європою: її країнами та народами, природою, історією, традиціями та пам’ятками.

З Днем Європи, українці.

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар