середу, 17 травня 2023 р.

 


Маємо приємну новину для наших користувачів: книжковий фонд Лубенської міської бібліотеки для дорослих ім. В. Леонтовича  поповнися  двома примірниками нової книги,  подарованої  українською письменницею ОЛЬГОЮ БОГОМАЗ,  за що ми їй безмежно вдячні.

Ольга Богомаз - копірайтерка, маркетологиня, менеджерка з комунікацій, що живе і працює в Києві, а її  дебютний роман  «ВЕСІЛЛЯ НАСТУСІ» -  це ще один український істерн про український провінційний схід

Перед нами «роман про подорож додому». Шлях зі столиці до невеликого містечка на Сході України долають брат і сестра, двійнята – Яра та Олег. Вони давно не були вдома, бо, як це часто трапляється і в реальному житті, колись втекли якомога далі від легкозаймистого сімейного середовища, аби вціліти й будувати самостійне життя, ще довго лікуючи рани дитинства. 

Дякуємо пані Ользі за подарунок: приємний і несподіваний. До речі, нам подаровано два примірники, тож не гайте часу, збагатіться новими емоціями, відкривши для себе талановиту письменницю для якої  Донеччина – то рідні місця,  за які  вона вболіває усім серцем.

Лубенська міська бібліотека для  дорослих запрошує користувачів книгозбірні  до ознайомлення з новою книгою, подарованою письменницею ОЛЬГОЮ БОГОМАЗ.  «Весілля Настусі»

 

Немає коментарів:

Дописати коментар