вівторок, 25 квітня 2023 р.

Бібліофреш «Ковток свіжості»

 


25  квітня у рамках тижня молодіжної книги у Лубенській міській бібліотеці ім. В. Леонтовича відбувся  бібліофреш «Ковток свіжості». Заряджав позитивом та оптимізмом учасників заходу, учнів Лубенської ЗШ №8 та пересічних лубенців, випускник Київського національного університету  культури і мистецтв, факультету «Музичне мистецтво» Ісус Чорній.

Представила харизматичного ведучого творчого інвенту  провідний бібліотекар Людмила Спесивцева.  

Наразі Ісус Чорній  продемонстрував загалу  власну інтерпретацію твору  Еліонора Портера «Поліанна», яскраво розкривши дії і вчинки головних та другорядних персонажів твору.  

         З головою занурившись у повість американської письменниці, учасники заходу отримали низку рекомендацій  як  відпускати образи, щомиті радіти життю та  з позитивом знаходити вихід з тих чи інших життєвих ситуацій.








      Отож знайомились у нестандартному, ігровому форматі, гучно аплодували,  мислили нешаблонно, ділились досвідом хто від чого по життю отримує радість та із захопленням слухали  акапельно пісні творчого модератора, які вражали харизмою,  емоційністю та креативом, дійшовши простого логічного  висновку: «Хочеш  мати щастя – вигризай»!  

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар