середу, 19 квітня 2023 р.

Відеокараван «Східна казка в країні шейхів»

 

19 квітня у Лубенській міській бібліотеці у рамках проєкту «Мандрівки без  кордонів» відбулася віртуальна подорож  Об’єднаними Арабськими Еміратами.  Модераторами відеокаравану «Східна казка в країні шейхів» виступили бібліотекар Юлія Давиденко та  лубенка, любителька подорожей і цікавих розповідей про країни, в яких довелося побувати,   Вікторія Левенко.


 Аудиторія користувачів  бібліотеки наповнилася незабутніми враженнями та позитивними  емоціями, які у 2018 році під час екскурсійного вояжу  країною шейхів, вражаючих хмарочосів полонили спікерку заходу Вікторію Левенко,  а відтак передалися і гостям книгозбірні.   Наразі держава у Західній Азії на північному сході Аравійського півострова, яку було  засновано у грудні 1971 року, вразила усіх без винятку.

Віртуально  побували у трьох  з семи еміратів: Абу-Дабі, який виконує функції столиці, Дубаї, Шаржі. Побачили світлини мечеті шейха Заїда, зачарував красою  і  інтер’єр  молитовної архітектурної споруди, а от найвища будівля у світі – хмарочос «Бурдж-Халіфа» на 163 поверхи просто приголомшила  величчю.

Хмарочоси,  співаючі фонтани, єдиний у світі  семизірковий готель у вигляді вітрила, насипні штучні острови та багато-багато іншого вдалося побачити та почути, дякуючи харизматичній Вікторії Левенко. 


Тож подорожуймо з книгозбірнею, відкриваймо для себе цікаві країни та накопичуймо бажання подорожей, які після перемоги з віртуальних стануть реальними!








 

Немає коментарів:

Дописати коментар