четвер, 27 квітня 2023 р.

Книжкова виставка-перегляд «Модне читання»

 


Тиждень молодіжної книги організовано з метою активізації читання у молодіжному середовищі, адже найбільшою «магією впливу» на формування особистості володіє  література.

Лубенська міська бібліотека для дорослих ім.В.Леонтовича пропонує до вашої уваги кілька книг молодіжної тематики.

Життя зненацька обступило її дивними подіями. Її вабить усе, але вона мало що розуміє. Шукає стосунки із тими, кого краще не знати. Зважується на те, з чим тяжко жити і що нелегко забути. Бавиться з небезпеками. Але за крок до того щоб загубити себе в собі і серед тих хто зруйнував себе, їй відкривається шанс для іншого життя. Так коротко  можна охарактеризувати книгу Ірини Мацко «Кава по-дорослому.

Повість Ольги Купріян «Солоні поцілунки» - про відкриття себе. Тут ви знайдете відповіді на безліч питань, які виникають у підліткову віці.

Лінії трьох головних героїв роману Тетяни Рубан чіпляють і змушують щиро співпереживати персонажам. Троє підлітків, три історії, три долі, що перетинаються на кордоні, якого не повинно бути… Глибокий , яскравий, щемний, талановитий роман Тетяни Рубан «На північ від кордону» - лауреат першої премії Літературного конкурсу «Наш формат».

На сторінках книг Володимира Чемериса «Вітька + Галя, або повість про перше кохання», переплелися дружба і перше кохання, вірність і перше кохання. Книга ця містить багато гумору та легка в прочитанні.

Впертість та наполегливість Лінки – головної героїні роману польської письменниці Йоанни Яґелло «Молоко з медом», щораз приходять їй на допомогу. Дівчата таки можуть усе! Можуть, якщо дуже хочуть. Часом життя не треба вигадувати. Бо воно вигадує себе саме.

«Коли Ти щось любиш – відпусти. Якщо повернеться до Тебе – воно Твоє. Якщо ні – значить, ніколи Твоїм не було». – Такий епіграф із твору Антуана де Сент-Екзюпері недарма ж взяла авторка до книги «Атлант розправив плечі».  У передмові до свого твору Айн Ренд – американська письменниця пише: «Велич – це здатність жити, поклавши за принцип 3 основоположні цінності: розум, цілі, самоповага».

 Це не проста книга. Це потужна книжка-камертон для багатьох особистостей, що відчувають у собі спроможність до  вольової творчої дії. Ця книга не залишить байдужими, а допоможе зафіксувати природній вибір кожного.













Немає коментарів:

Дописати коментар