вівторок, 25 квітня 2023 р.

Літературна кінодегустація «Подвійна насолода: книга – фільм»

 


24  квітня  у Лубенській міській бібліотеці ім. В. Леонтовича  у рамках тижня молодіжної книги відбулася  літературна кінодегустація «Подвійна насолода: книга – фільм». Мета заходу – активізувати  читання у молодіжному середовищі, популяризувати кращі твори української та зарубіжної літератури, зацікавивши молодь до відвідин книгозбірні та активного читання.

Наразі до знайомства з книжковими новинками у форматі кіно долучилися студенти Луганського національного університету ім. Т. Шевченка.  У творчому тандемі книга-фільм  студенти  переглянули понад 20 епізодів фільмів та дізнались про цікаві сучасні «літературні смаколики».

 Відрадно, що з молоддю можна було обговорити  сюжет того чи іншого твору, подискутувати, було чим і заінтригувати, тут у нагоді стала книжкова виставка «Життя книг на екрані».  Тиждень молодіжної книги  активно триває, долучайтеся до бібліотечних активностей, читайте, самовдосконалюйтеся,  отримуючи естетичну насолоду. Нехай книга стане для  кожного лубенця  гарним товаришем,  а читання – культурною звичкою!

 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар